Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Oι ωρομίσθιοι καθηγητές ΟΑΕΔ ειναι ακόμη απλήρωτοι (!)

Συνάδελφοι, πιστεύω οτι σας ειναι γνωστό το γεγονός ότι οι ωρομίσθιοι καθηγητές ειναι ακόμη απλήρωτοι και κύριος οίδε πότε θα πληρωθούν.
Είναι ανόητο να επιχειρηματολογήσω για το δίκαιο και προφανές.
Σε μια χρονιά χωρίς προηγούμενο, για το σύνολο της... εκπαιδευτικήςκοινότητας των σχολών μαθητείας, για το σύνολο του μαθητικού πληθυσμού και τις οικογένειες τους, οι βασικοί υπεύθυνοι αυτης της ανήκουστης κατάστασης βρίσκοντα ακόμα στις θέσεις τους.
Εξακολουθούν, στις επίμονες και αγωνιώδεις ερωτήσεις μας, να λένε ψέματα, να παραπέμπει ο ένας στον άλλον, να λοιδορούν, κοκ.
Βέβαια το θέμα του μισθού μας ειναι η κορυφή του παγόβουνου.
Εχουν προηγηθεί, η γνωστή δίμηνη καθυστέρηση και οι αστείες δικαιολογίες που την συνόδευσαν,οι αυθαιρεσίες, στα όρια της νομιμότητας, της προκύρηξης, οι περικοπές ειδικοτήτων κλπ.
Συνάδελφοι, σαν πρώτο βήμα είναι καθήκονεπιτρέψατε μου να πω, να αναδείξετε το θέμα κι εσείς,να σταθείτε αληλέγγυοι στα οξύτατα προβλήματα μας και όλοι μαζι να ξαναχτίσουμε τις σχολές, προτάσοντας αυτό που χρόνια διακονούμαι. 
ΤΗΝ ΛΑϊΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Για τον σύλλογο ωρομισθίων πδ ηπείρου
Γιώργος Νούσης

6 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ?Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ Ο ΑΝΤΆΥΤΟΥ ΤΗς ΝΑΤΑΣΑς .ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝ/ΛΦΩΝ.ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ .ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ Ο ΑΥΤΟΧΡΗΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΑΠΟ ΦΑΝ ΔΕΞΙΟΣ -ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ -ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ-ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ.ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ¨¨ΚΑΛΟ ¨¨ΜΑΣ .....ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!. ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή