Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΑΕΔ - ΕΠΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί της ΕΠΑΣ μαθητείας ΟΑΕΔ Ιωαννίνων έχοντας βαθύ αίσθημα ευθύνης και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που μπορεί να επιφέρει η απόφασή μας, έχοντας εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής, ανοχής, συνεννόησης και δημοκρατικού διαλόγου, ανακοινώνουμε την πράξη επίσχεσης εργασίας από σήμερα Παρασκευή 6/3/2015 διεκδικώντας την... εξόφληση των αποδοχών μας από την αρχή του Σχολικού Έτους μέχρι και σήμερα.
Έχοντας ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της οικονομικής μας αντοχής διακυβεύουμε πλέον την κοινωνική και οικογενειακή μας συνοχή και εν τέλει την ίδια την επιβίωση εμάς και των οικογενειών μας επιλέγουμε τον δρόμο της διεκδίκησης και της αξιοπρέπειας.
Οι μαθητές μας και οι οικογένειες τους των οποίων ζητάμε την κατανόηση θέλουμε να γνωρίζουν ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ακόμα καλύτερη εκπαίδευση όπως κάναμε μέχρι σήμερα, φέρνοντας τις σχολές στην πρώτη θέση.
Παρ΄ όλα αυτά δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο αιφνιδιασμούς και τις προχειρότητες του ΟΑΕΔ, στην αντιμετώπιση των δικών μας προβλημάτων, και τετελεσμένα τύπου
προσλαμβάνεσαι όποτε θέλω, σε πληρώνω όποτε , όταν και όσο θέλω.

ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου