Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Σε διαβούλευση ως τις 15 Ιουνίου το ν/σ για αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων

Σε δημόσια διαβούλευση ως τις 15 Ιουνίου έχει τεθεί το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. Στόχος της αξιολόγησης των δημοσίων...υπαλλήλων, όπως σημειώνει ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Κατρούγκαλος, είναι η βελτίωση της ατομικής απόδοσης κάθε υπαλλήλου και συνολικά η βελτίωση της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης και η καλύτερη ανταπόκριση της στις ανάγκες της κοινωνίας.
Στις διατάξεις του συστήματος αξιολόγησης υπάγονται οι μόνιμοι πολιτικοί υπάλληλοι και οι υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου: του Δημοσίου, των ΟΤΑ, των ΝΠΔΔ (συμπεριλαμβανομένου του ΟΓΑ), οι υπάλληλοι της Γραμματείας των Δικαστηρίων και Εισαγγελιών, των Έμμισθων Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων της χώρας, το προσωπικό των Ανεξάρτητων Αρχών, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων κ.α.
Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι θρησκευτικοί λειτουργοί των νομικών προσώπων της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού και των λοιπών εκκλησιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου