Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Παραμένει στο Δαφνί η 22χρονη που επιτέθηκε σε συμμαθητριές της στη σχολή του ΟΑΕΔ

Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δαφνί παραμένει η 22χρονη Μαρία, η οποία το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριες της στην επαγγελματική σχολή του ΟΑΕΔ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα θα την επισκεφθούν επιμελητές και ειδικοί ψυχίατροι προκειμένου να την εξετάσουν και να διαπιστώσουν την ψυχική της.... κατάσταση.
Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο στο σπίτι των γονιών της βρέθηκε κοινωνική λειτουργός, η οποίο φέρεται να εξέτασε την οικογενειακή κατάσταση και το κλίμα που επικρατεί εκεί όπου διέμενε η Μαρία. Παράλληλα, παρείχε υποστήριξη στους γονείς της, ούτως ώστε όταν η Μαρία γυρίσει στο σπίτι της να μπορούν να την στηρίξουν.
"Η ψυχική της υγεία όπως είναι λογικό δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Είναι άγνωστο μέχρι πότε θα μείνει στο ψυχιατρικό νοσοκομείο. Οι γιατροί που θα την παρακολουθήσουν θα κάνουν όλες τις απαραίτητες διαπιστώσεις και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την Μαρία", δήλωσε χαρακτηριστικά στο Newsit η συνήγορος της 22χρονης, Γιάννα Παναγοπούλου.

"Το παιδί αυτό χρειάζεται την βοήθεια όλων να την στηρίξουν να σταθεί στα πόδια της μετά από αυτό που έγινε", προσθέτει.

Σημειώνεται πως η 22χρονη μετά την επίθεση αφέθηκε ελεύθερη μέχρι τη δίκη της στις 8 Ιουνίου.
Από zeidoron dtsoukas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου