Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ" ΠΕΡ/ΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΟΑΕΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 "ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ" ΠΕΡ/ΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Συνάδελφοι,
   Στις  22 – 01 – 2016  γίνονται σε όλη την Ελλάδα εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων μας στη Γενική Συνέλευση του  <<Ταμείου Αλληλοβοήθειας Προσωπικού Ο.Α.Ε.Δ >>.
  Οι  ΦΙΛΟΙ του ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ  και σε αυτές τις εκλογές, κατόρθωσαν να συγκροτήσουν ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα πιστεύοντας πάντα στις αρχές που είχαν βάλει από την έναρξη του ταμείου υπηρετώντας πάντα τις κατσταστατιστικές του αρχές!
Οι Φίλοι του «ΤΑΠ – ΟΑΕΔ», επέλεξαν – πρότειναν να αντιπροσωπευθούν...
Πανελλήνια από συναδέλφους που ιστορικά έχουν αποδείξει όλα τα παραπάνω.
Πιστεύουμε  συνάδελφοι, να ενισχύσετε με την ψήφο σας  την συνέχεια της προσπάθειας μας  για ένα ταμείο:  ΥΓΙΕΣ – ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ  ΒΙΩΣΙΜΟ μακριά από ευκαιριακές πολιτικές, προσωπικές επιδιώξεις και πελατειακές εξυπηρετήσεις. Θεωρούμε ότι χωρίς τη δική μας παρουσία - εγγύηση, δύσκολα μπορεί να συνεχιστεί η ύπαρξη του Ταμείου.
Σε κρίσιμα σημεία της ιστορίας του η στάση των φίλων σχετικά με αντιλήψεις τζόγου που είχαν οι κυρίαρχες παρατάξεις τότε ΠΑΣΚΕ & ΔΑΚΕ υπήρξε η σταθερή αντίσταση σε αυτή  την λογική με αποτέλεσμα την σωτηρία του ταμείου μας.   
Οι  εκπρόσωποι των  «ΦΙΛΩΝ» του ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ  πρωτοστάτησαν όλα αυτά τα χρόνια στήνοντας  και λειτουργώντας το διπλογραφικό σύστημα για διαφανή και σύγχρονη λειτουργία όπως αρμόζει σήμερα σε ένα Ταμείο,   δουλέψαμε και τελειοποιήσαμε το ηλεκτρονικό Μητρώο βάζοντας επιτέλους στο αρχείο το χειρόγραφο με τα λάθη και τις αντιφάσεις του.  
Η συνέπεια των πράξεων και λόγων μας έκαναν πάρα πολύ κόσμο από άλλες παρατάξεις να τις εγκαταλείψουν και να προσχωρήσουν στα ψηφοδέλτια μας  τους χαιρετίζουμε με χαρά.
Δεν είναι απορίας άξιο πως από τη χρόνια μειοψηφία καταφέραμε να αναγνωριστούμε ως η απόλυτη πλειοψηφία στις ψυχές και στην συνείδηση των συναδέλφων μας; Παρά την υπεροχή μας, στόχος μας παραμένει η επιλογή και ενσωμάτωση άξιων συναδέλφων που συντάσσονται στις σταθερές – διαχρονικές απόψεις μας με σκοπό την κατάρτιση στο άμεσο μέλλον, ενός πραγματικά και επί της ουσίας ενιαίου Πανελλαδικού ψηφοδελτίου.
 Συνάδελφοι,
    Εμείς δεσμευόμαστε πως,  συνεργαζόμενοι με όλους  τους συναδέλφους που έχουν ανάλογες απόψεις, θα εργαστούμε για:
-         Την εμπέδωση σε όλους μας της ανάγκης για αλληλεγγύη ανάμεσα μας και κυρίως ανάμεσα σε νέους και παλιούς συναδέλφους.
-         Την συνέχιση εξασφάλισης και της πλήρους διαφάνειας με χρήση σύγχρονων και ασφαλών μεθόδων των διαθεσίμων και των εισφορών μας.
-         Την διασφάλιση της πλήρους ανταποδοτικότητας του ύψους του βοηθήματος και των εισφορών έντοκα.                                                              Την αντίθεσή μας σε κάθε ιδιωτική ασφάλιση! Και κυρίως μετά το φιάσκο της μιας μετά της άλλης ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας.
-         Την συνέχιση διεκδίκησης των ενισχύσεων από την εκάστοτε Διοίκηση.
-         Το κάλεσμα εγγραφής στο Ταμείο, σύμφωνα και με την πρότασή μας στο τελευταίο συνέδριο του Νοεμβρίου, όλων των μεταταχθέντων συναδέλφων στον Οργανισμό, καθώς επίσης και των διαγραφέντων.
-         Την διαφύλαξη των διατάξεων του καταστατικού  που διασφαλίζουν την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση για την λειτουργία του Ταμείου.
-         Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε οι φύλακες του Ταμείου.
Αυτοί που για  οποιαδήποτε καταστατική αλλαγή χρειάζεται ευτυχώς και τη δική μας συναίνεση, αφού έτσι προβλέπει το Καταστατικό.                                     (δηλαδή τα  ¾ + 1 των συνέδρων, για κάθε καταστατική αλλαγή ).
Συνάδελφοι τέλος μην ξεχνάτε ότι το «Ταμείο Αλληλοβοηθείας» είναι αποτέλεσμα προγενεστέρων  μέσα από συνδικαλιστικούς αγώνες προ τριακονταετίας, ας γίνει αφορμή για συνέχιση διεκδικήσεων σε μία εποχή δύσκολη…
      
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ  ΠΕΡ/ΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

1. Κολοβός Ναπολέων

2. Γουργιώτης Δημήτριος

3. Γρηγοριάδης Παντελής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου