Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΥΒΟΙΑΣ - Νέες ποινές και απειλές από τη Διεύθυνση

ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Νέες ποινές και απειλές από τη Διεύθυνση
Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις σωματείων και φορέων της Εύβοιας για το κρούσμα αυταρχισμού σε βάρος εκλεγμένου μέλους του 7μελούς Μαθητικού Συμβουλίου και μέλους του Συνδικάτου Μετάλλου Εύβοιας, από τη.... διεύθυνση της ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ στο Βασιλικό Εύβοιας, επειδή ζήτησε τον κανονισμό και το καταστατικό λειτουργίας του Συλλόγου των μαθητών της σχολής.
Μετά την προχτεσινή παρέμβαση των σωματείων και των φορέων στη σχολή, κατά την οποία η διεύθυνση αρνήθηκε να συναντήσει την αντιπροσωπεία τους και τους δήλωσε πως «απαγορεύεται» να βρίσκονται στο χώρο, προκύπτουν και νέα στοιχεία. Οπως καταγγέλλουν τα σωματεία, η διεύθυνση «συνέχισε την προσπάθεια τρομοκράτησης των σπουδαστών, αφού κάλεσε το μαθητικό συμβούλιο για να εκτοξεύσει νέες απειλές στον συνάδελφο, για επιπλέον μέρες αποβολής, πέραν των δυο που όπως ανακοίνωσε του επιβλήθηκαν, ακόμα και με οριστική αποβολή από τη σχολή».
Καταγγέλλουν επίσης πως κατά τη διάρκεια της προχτεσινής παρέμβασης «εμφανίστηκαν αστυνομικές δυνάμεις έξω αλλά και μέσα στη σχολή». Τα σωματεία που υπογράφουν την καταγγελία έκαναν χτες παράσταση διαμαρτυρίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας.


Πέμπτη 2 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου